Dersom du handler varer for mer enn kr 1000,- spanderer vi frakten. Vi sender kun til adresser i Norge.

Betaling

Vi har inngått en avtale med Klarna om betalingsløsning for vår nettbutikk. Det betyr at når du handler i nettbutikken vår betaler du via Klarna enten med faktura, delbetaling, betalingsutsettelse eller kortbetaling. Du finner fullstendige vilkår for Klarnas betalingsmåter på Klarna.no. Avhengig av hvilket betalingsalternativ du velger kan Klarna trenge å innhente kredittopplysninger. I den forbindelse bruker de ditt fødselsnummer dersom du ikke er registrert hos de fra før. Dersom du vil handle uten å oppgi fødselsnummer går det fint når du velger å betale med kort. Disse valgene foretar du enkelt når du bekrefter din ordre i utsjekkingsdelen av nettbutikken vår.

Du kan også velge å handle av oss utenom nettbutikken ved å ringe eller sende oss en epost med din ordre. I så fall vil vi håndtere betalingen din direkte ved å utstede en faktura til deg fra oss. Dersom vi skal gi deg kreditt kan det være at vi vil foreta en kredittsjekk.

Frakt/levering

Pakke i posten

Pakken kan spores og leveres til mottakers lokale hentested (postkontor eller Post i Butikk). Mottaker varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.
Pris: kr 99,-.

Pakke til bedrift

Pakken leveres på dagtid til bedriftsadressen som er oppgitt. Mandag – fredag, 08-16.

Pris kr 149,-

Pakke levert hjem

Pakken kan spores og leveres hjem til deg mellom kl. 08-17 eller 17-21 avhengig av ditt postnummer. Sjåføren ringer 30-60 min. før ankomst ved levering på kveldstid.
Pris: kr 149,-.

Returrett/angrerett

Angrefristloven gir deg full returrett i 14 dager fra tidspunktet du mottar varen, dersom du ikke ønsker å beholde den. Ta kontakt med oss på [email protected] eller telefon 52754500 (kl. 8-15) dersom du ønsker å benytte returretten. Varene må være uåpnet og vår ordreseddel som ligger i esken må følge med returen. Porto betales av deg ved retur som ikke skyldes feil fra vår side.

Dersom du har bestilt mot faktura og vil returnere: Send oss en e-post til [email protected] så vi kan passe på at fakturaen ikke forfaller før vi registrerer returen. Om du kun returnerer deler av ordren må du oppgi hvilke produkter du returnerer. Når vi har bekreftet at returen er ankommet oss, betaler du inn det resterende beløp på din bestilling. Du får ikke ny faktura, men bruker originalfakturaen og trekker fra beløpet for returen før du betaler. Du må ikke betale for den del av bestillingen du beholder før du har kontaktet oss og varslet om returen, da betalingssystemet i så fall tror at du vil delbetale din faktura via Klarna konto.

Dersom du allerede har betalt fakturaen din i sin helhet tar Klarna kontakt med deg for å gjøre en tilbakebetaling.

Dersom du har spørsmål til Klarna om din faktura kan du kontakte dem på Klarna.com

Dersom du har betalt med kort gjør Klarna en tilbakebetaling til kortet ditt når vi mottar returen. Send oss i så fall en e-post på [email protected]